Όλα μέσα στη ζωή είναι..

Έχω ένα μήνα και κάτι να γράψω κάτι αλλά όχι χωρίς λόγο.Από το τελευταίο μου post δεν έχω πάρει ανάσα.Να μη σου πω και από πιο πρίν.Από τότε που γυρίσαμε από τις διακοπές μάλλον ειναι πιο σωστό .Αλλά όπως λέει και ο τίτλος “ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ”.

Χάσαμε αγαπημένους μας ανθρώπους κι αυτό ήταν το πιο “Δεν μπορώ να το ξεπεράσω ” αλλά μαθαίνω να ζω με αυτό.Δεν συμβιβάστηκα ακόμη με το άδικο του χαμού του Στάθη μας και νομίζω ούτε θα συμβιβαστώ.Αλλά “ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ”.

Ο Αναστάσης μου από την πρώτη μέρα που άρχισε το σχολείο δεν σταμάτησε να αρρωσταίνει.Ενώ όλοι μου έλεγαν τώρα που είναι δεύτερη χρόνια στο σχολείο δεν θα αρρωσταίνει τόσο συχνά αυτός τους διέψευσε πανηγυρικά .Φυσικά, όσο δεν μένω ανεπηρέαστη ψυχολογικά  όταν αρρωσταίνει ,άλλο τόσο δεν μένω  ανεπηρέαστη και σε επίπεδο υγείας αφού ΠΑΝΤΑ με κολλάει.Αλλά “ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ”.

Αποφάσισα όμως να μη γκρινιάζω άλλο γιατί όσο γκρίνιαζα πάλι κάτι καινούριο θα μας έβρισκε.Μήπως τελικά  ότι μας συμβαίνει το τραβάμε εμείς οι ίδιοι ;Δεν ξέρω…ίσως…μπορεί…μάλλον …γιατί όχι..

Όπως και να έχει “ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ”.Κι εμένα αυτή η ζωή μου επιφύλασσε άλλο ένα υπέροχο δώρο.Που μου έδωσε δύναμη πολύ.Δύναμη να σύνεχισω ό,τι κάνω με περισσότερη διάθεση και να παραμερίσω την οποιαδήποτε δυσκολία .Και με γέμισε ΑΓΑΠΗ  ακόμη περισσότερη ΑΓΑΠΗ ,όσο δεν πάει άλλο  

 
Γι’αυτό ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε ,όσο είναι δυνατό αυτό.Ας αντιμετωπίζουμε και τις χαρές αλλά και τις λύπες μας (γιατί όχι;) με ΑΓΑΠΗ.

Γιατί τελικά if you love life,life will love you back.

Live with Loulou💗

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...