Ταξιδεύοντας..

Μετά από ένα διήμερο στο χωριό μου το γνωστό #tsotilimou Τσοτύλι Κοζάνης πήρα τον δρόμο της επιστροφής.Είχα πολλά χρόνια να μπώ σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ,προτιμώ την ελευθερία του αυτοκινήτου μου να μπορώ να φύγω από ένα μέρος όποτε θέλω.Αλλιώς πνίγομαι,νιώθω εγκλωβισμένη.Ευτυχώς έχω τον καλύτερο συνταξιδιώτη που θα μπορούσα να έχω άσχετα που κοιμάται..  

 Μπορεί να τελειώνει ο Ιούνης αλλά έξω βρέχει.Θέλεις αυτός ο βροχερός καιρός,θέλεις το πολύωρο ταξίδι με το λεωφορείο,θέλεις ο συνταξιδιώτης μου που κοιμάται ή όλα αυτά μαζί τελοσπάντων φέρνουν στο μυαλό μου σκέψεις πολλές,διαφορετικές μεταξύ τους χωρίς καμία σύνδεση..
Πόσο πολύ ερήμωσε το χωριό μου,οι περισσότεροι νέοι φύγανε για τις μεγάλες πόλεις και αυτοί που έμειναν πίσω προσπαθούν να το κρατήσουν ζωντανό αλλά όπως φαίνεται μάταια…μου είπανε.

Αντίθετα τα μικρά παιδιά περνάνε τέλεια με την ελευθερία και την ασφάλεια που προσφέρει το χωριό παίζοντας ανέμελα στην πλατεία και την παιδική χαρά    

 Από την άλλη η κρίσιμη κατάσταση της χώρας μου.Πόσο λυπηρό για ένα λαό σαν και τον δικό μας,περήφανο,φιλόξενο,δημιουργικό και σίγουρα ΟΧΙ τεμπέλικο όπως μας αποκαλούν κάποιοι που μάλλον δεν γνωρίζουν .Όλοι οι λαοί τα έχουν όλα δεν μπορεί να είμαστε απόλυτοι.

  
Ο Αναστάσης ξύπνησε και παίζει με τις σταγόνες της βροχής στο τζάμι

 

Κι εγώ μόλις ξύπνησα τελείωσα το post μου και ευτυχώς σε λίγο φτάνουμε,δεν ήταν και τόσο βαρετό το ταξίδι μου τελικά..μη ξεχνάς if you love life,life will love you back!

Live with Loulou 💗 

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...